0 ден до 5 км
Достава
30-45 мин
Време на достава

ЧОРБИ / ОМЛЕТ (СЕ СЛУЖИ ДО 13H)

СВЕЖИ САЛАТИ

ЛАДНО МЕЗЕ

ТОПЛО МЕЗЕ

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ПРОИЗВОДИ ОД ФУРНА - ПАСТРМАЈЛИИ

СКАРА

РИЖОТО

ПЕЧЕЊА СПОРО ПЕЧЕНО 8 ЧАСА НА НИСКА ТЕМПЕРАТУРА

ДОМАШНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЈАДЕЊА

РИБИ И МОРСКИ ПЛОДОВИ

ЛЕПЧИЊА

СОСОВИ / ДОДАТОЦИ

ДЕСЕРТИ / АПЕТИСАНИ

Спонзорирано

X