ExpressHub е лесно решение за испорака што им овозможува на луѓето да испраќаат предмети истиот ден, без разлика дали се работи за артикал за нега на некој близок, подарок за роденден на пријател, предмет што се продава преку интернет или за било каква инстант испорака.

Воодушевете ги вашите клиенти

Вашиот бизнис сега може да понуди испорака истиот ден, без разлика дали продавате облека, шампон или свежо испечени колачи.

Водете го вашиот бизнис

Префрлете материјали, роба и опрема преку локации или канцеларии за да работите непречено.

Поврзи се со пријателите и семејството

ExpressHub помага да се обезбеди ново решение за испорака за роденденски подарок во последен момент или вашите заборавени клучеви, со што ќе заштедите патување низ градот.

Придобивки од ExpressHub

Достапност

Можете да побарате испорака со само еден клик.

Брзина

Добијте испорака, обично во рок од еден час или побрзо.

Флексибилност

Можете да изберете начин на испорака и тип на возило што ги задоволува вашите потреби.

Со што сакаш да ти помогнеме денеска?

Испрати нешто

Испрати нешто

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Доставувачот треба да достави нешто низ Скопје.

Прими нешто

Прими нешто

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Доставувачот треба да преземе нешто од Скопје.

X