150 ден
Достава
30-45 мин
Време на достава

Ортопедски помагала

Посветени на вашата мобилност и благосостојба 🌟

150 ден
Достава

Ортопедски помагала

Посветени на вашата мобилност и благосостојба 🌟

30-45 мин
Време на достава

Кломпи

Анатомски влошки

Нема на залиха

KLOMPI BLOC WOCK / ZELENI

ЗАПИШЕТЕ ГО ВАШИОТ БРОЈ ИЛИ ДОЛЖИНА НА СТАПАЛОТО ВО ЗАБЕЛЕШКА...

2.650 ден

Sportex – 46/45/43/42/41/39/38/37/35

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

393 ден

Heel Pad Fix – 44/41/38/35

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

354 ден

Aero Jump – 46/45/42/41/39/38/37/35

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

832 ден

Carbon

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

293 ден

Антидекубитални перници и душеци

Антидекубитално перниче

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

4.967 ден

Перница (триаголна)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.465 ден

Анти декубитус перниче полнето со воздух и гел

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

19.985 ден

Антидекубитален душек со компресор Аries-1 + Effect

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

8.701 ден

Горни екстремитети

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.001 ден

Стегач за рамо-ICE

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.034 ден

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

693 ден

Ортоза за фиксација на зглоб на шака и палец

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.588 ден

Ортоза за фиксација на прст – Лева/Десна

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

693 ден

Додатоци за инвалидски колички

Масичка за инвалидска количка

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.463 ден

Држач за инфузија

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.279 ден

Потпирач за грб

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.695 ден

WC Нокшир – Адаптација на кол. за wc

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.741 ден

Стол

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

4.397 ден

Долни екстремитети

Коленска ортоза за фиксација на патела

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.032 ден

Стегач за скочен зглоб-Големина Л

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.957 ден

Стегач за натколеница – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

847 ден

Имобилизатор за колено – 70cm

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.003 ден

Корективен апарат за корекција на скочен зглоб (Редерсман) – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

12.200 ден

Дубаци и одалки

Столче за одмор

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.372 ден

Одалка ролатор со 4 тркала

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

8.301 ден

Одалка со подесување на висина

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

45.122 ден

Одалка ролатор со 4 тркала

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

8.301 ден

Одалка ролатор со 4 тркала

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

6.699 ден

Заштитна опрема

Инвалидски колички

Инвалидска собна детска количка

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

33.495 ден

Инвалидска количка за церебрална парализа – 38

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

52.895 ден

Инвалидска количка за церебрална парализа – Сина

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

69.300 ден

Инвалидска количка за церебрална парализа – 40

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

52.895 ден

Инконтиненција

Чаршаф 60Х90 (1 картон х 15 парчиња)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

308 ден

SLIPAD LADY PADS EXTRA (1×10)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

118 ден

Чаршаф 90Х180 (1 картон х 13 парчиња)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

416 ден

Високо перформирани анатомски пелени за лица над 40кг (90 парчиња) – XL/L/M

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.877 ден

Пелени за возрасни (гаќи) Stroma М

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

570 ден

Компресивна терапија

Медицинска чорапа (целосни)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

959 ден

Еластични чорапи Fit Flow со отвор 10-14 mmHg – XXL/XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

909 ден

Еластичен завој – 15cm x 5m

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

133 ден

Памучни чорапи – XL

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

847 ден

Еластични хулахопки 18-24mmHg – XXL/XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.463 ден

Корективни ортози

Корективно помагало (ремен) за исчашени колкови по Павлик – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

616 ден

Корективни гаќички за корекција на абдукција на кокловите по Вехер – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.232 ден

Медицински кревети

Антидекубитален душек со компресор

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

8.701 ден

Болнички кревет (механички) – кафеав

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

40.040 ден

Болнички кревет со две функции

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

74.690 ден

Болнички кревет (механички) – бел

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

40.040 ден

Чаршаф 60х90 (1 картон х 30 парчиња)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

609 ден

Ортози за 'рбетен столб

Корсет за затоплување – XL/M/L

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

673 ден

Граден корсет за жени – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.309 ден

Корсет за кифоза или сколиоза пластичен тип ТЛСО – S/M---L/XL

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

13.947 ден

Еластичен корсет за кифоза – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

686 ден

Шансова кравата едноделна – XXL

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

616 ден

Ортопедски влошки

Силиконски влошки за пета – L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

847 ден

Метатарзално перниче

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

539 ден

Силиконски влошки за пета – L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

693 ден

Силиконски влошки – 42/40/38/36/34

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.848 ден

Силиконски влошки

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.463 ден

Ортопедски душеци и перници

Кружно (антихемороидно) перниче

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.309 ден

Ортопедска перница голема

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.880 ден

Ортопедска перница – L/M

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.387 ден

Водоотпорна прекривка за душек (200×200)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.465 ден

Перница Aloe Vera

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

3.326 ден

Патерици и бастуми

Бастум – Стол за одмарање

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.317 ден

Метална патерица потлакотна со подесување на висината

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

743 ден

Бастум

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

616 ден

Стап за слепи лица

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

693 ден

Бастум

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.217 ден

Појаси и утеги

Појас за двострана препонска кила – L/M

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.848 ден

Медицински појас (волнен)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.385 ден

Појас за еднострана препонска кила – XL/L/M/

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.232 ден

Појас за спуштен стомак – XL/L/M/S

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.768 ден

Појас за трудници – XL/L/M

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.905 ден

Тоалетни помагала

Медицинска лопатка

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.063 ден

Медицинска Гуска – Машка

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

231 ден

Држач за wc – Бела, 48cm/38cm/30cm

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

1.771 ден

Надградба за wc (висина 15см)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.695 ден

Држач за wc 40cm

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

2.603 ден

Транспортни помагала

Преносна рампа

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

19.989 ден

Електрична дигалка

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

116.936 ден

Преносна рампа (тркалачка)

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

18.634 ден

Преносна рампа

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

19.989 ден

X