0 ден до 5 км
Достава
30-45 мин
Време на достава

Pizza Sprint

Секое јадење раскажува приказна; секој залак пишува спомен. 📖🍽️

0 ден до 5 км
Достава

Pizza Sprint

Секое јадење раскажува приказна; секој залак пишува спомен. 📖🍽️

30-45 мин
Време на достава

Пици

Пастрмајлии

Сендвичи

X