TaxiHub Butler

Ти помагаме за се што ти е потребно во моментот. Избери ја услугата, пополни ги податоците и веднаш испраќаме доставувач да ја заврши твојата потреба.

Достава од ресторан

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Достава од маркет

Нарачка во локал
Достава: 300+ ден

Достава од тобако

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Достава од Аптека или ДМ

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Достава на подарок

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Шопинг

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Достава од Sex Shop

Нарачка во локал
Достава: 200+ ден

Достава од ресторан

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Ти носиме храна од кој било ресторан во Скопје.

Достава од тобако

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Се што ти е потребно од тобако до твојата адреса.

Достава од маркет

⛐ 300+ ден ・30 - 45 мин
Се што ти е потребно од маркет до твојата адреса.

Достава од аптека и ДМ

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Ти носиме од аптека и ДМ до твојата адреса.

Достава на подароци

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Израдувај ги твоите најмили.

Шопинг

⛐ 300+ ден ・30 - 45 мин
Идеме на шопинг наместо тебе.

Достава од Секс Шоп

⛐ 200+ ден ・30 - 45 мин
Ти ги носиме твоите најлуди фантазии.

X