Home

Што ти е потребно?

Што ти е потребно?

Шопинг

Ексклузивно на TaxiHub 😎

Трендинг 🔥

Услуги 🛎️

Аптека 🩺

Шопинг 🛍️

Ексклузивно на TaxiHub 😎

Сендвичара 7-ца

Нарачка во локал
Достава : 200+ ден

Fitness House

Нарачка во TaxiHub
Достава : 200+ ден

Ројал Бургер

Нарачка во TaxiHub
Достава : 200+ ден

Фурна Силбо

Нарачка во локал
Достава : 200+ ден

Меџик Бургер

Нарачка во локал
Достава : 200+ ден

Трендинг🔥

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Baking Bread

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Гиро Беко - Цен

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Subzy

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Центар Бар

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Верона К. Вода

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Petle

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Маџо 2.0

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Burger Factory

Бесплатна достава за нарачки над 600 ден

Услуги🛎️

Се што ти е потребно во моментот.

Достава од ресторан

Ти носиме храна од кој било ресторан во Скопје.

Достава од тобако

Се што ти е потребно од тобако до твојата адреса.

Достава од маркет

Се што ти е потребно од маркет до твојата адреса.

Достава од аптека и ДМ

Ти носиме од аптека и ДМ до твојата адреса.

Достава од Секс Шоп

Ти ги носиме твоите најлуди фантазии.

Достава на подароци

Израдувај ги твоите најмили.

Шопинг

Идеме на шопинг наместо тебе.

Инстант достава

Ти носиме се што ти е потребно во моментот.

Шопинг 🛍️

Гостилница Дукат

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Маџо 2.0

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Г. Кафеана Двор

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Скопски Мерак

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Чичко Стоилко

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Кај Бабе

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Гиро Студио

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

BKW Hybrid Bar

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Рустикана 2.0

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

More Mania Sushi

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Chia

Мин. нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

23 Мама

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Picerija Verona

Мин. нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Da Giovanni

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Pizza Night

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Donut Bar

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Event

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Lukumades

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Кај Каспер

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Primavera

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Pizza Sprint

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Баба Кита

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Gustoso

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Моцарт Слаткара

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Rumi's Cuisine

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Gyradiko

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Аеродром

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Ново Лисиче

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Центар

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Burger Factory

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

Casablanca

Мин.нарачака : 600 ден
Достава : Гратис

X

Royal Burger

Ново Лисиче

Нарачка во TaxiHub
Достава: 200+ ден🚴🏻‍♂️

Дебар Маало

Нарачка во TaxiHub
Достава: 200+ ден🚴🏻‍♂️

Royal Burger

Ново Лисиче

Нарачка во TaxiHub
Достава: 200+ ден🚴🏻‍♂️

Дебар Маало

Нарачка во TaxiHub
Достава: 200+ ден🚴🏻‍♂️

Chia

Аеродром

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Центар

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Лептокарија

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Скара

Аеродром

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Центар

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Лептокарија

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Пицерија Верона

Аеродром

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Кисела Вода

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Центар

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Пицерија Верона

Аеродром

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Кисела Вода

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️

Центар

Мин. нарачка 600 ден
Бесплатна достава🚴🏻‍♂️